LPG bougies:

Waarom kiezen voor LPG bougies?

Bij de verbranding van LPG ontstaan hogere temperaturen dan bij de benzine, ook onsteekt LPG lastiger dan benzine. Door deze twee eigenschappen hebben normale bougies last van snelle slijtage en veel miss-fires.

LPG bougies worden gemaakt van kwalitatief betere materialen die ervoor zorgen dat deze bougies minder snel slijten en een betere ontsteking hebben.

Waar kan ik LPG bougies kopen voor mijn auto?

Wij adviseren u bougies te kopen bij www.LPGbougie.nl. Deze site verkoopt bougies speciaal voor auto’s met LPG en CNG installatie.

 

Welke bougies biedt LPGbougie.nl aan?

NGK LPG Platinum bougies

Deze bougies zijn zeer geschikt voor LPG en CNG. Door de vorm van de elektrode en de platinum chip heeft de bougie levensduur van 60.000 km en zeer goede vonkkwaliteit.

Vonkkwaliteit: ****-
Levensduur: 60.000 km

 NGK Platinum LPG-Bougie - LPG-Power 1

NKG LPG Laserline bougies

De NGK LPG laserline is speciaal door NGK ontwikkeld voor motoren die werken op LPG en CNG. Doordat er word gebruik wordt gemaakt van 2 edelmetalen (Platinum en Iridium) heeft deze bougie een levensduur van 120.000 km. Ook beschikt deze bougie over een zeer goede vonkkwaliteit.

Vonkkwaliteit: ****-
Levensduur: 120.000 km

 NGK LPG 1 Laserline LPG-Bougie

NGK Iridium bougies

Met een levensduur van 90.000 km en een zeer goede vonkkwaliteit is dit een van NGK’s beste bougies.

Vonkkwaliteit: ****-
Levensduur: 90.000 km
NGK BKR6EIX Iridium LPG-Bougie

Denso Iridium bougies:

De Denso Iridium bougies staan bekent als de beste bougies van dit moment. Door het gebruik van Iridium en een zeer kleine centrale elektrode(0,4mm in diameter) heeft deze bougie een uitstekende vonkkwaliteit. Waardoor mis-fires en dergelijke bijna niet meer voorkomen. Ook heeft deze bougie een levensduur van 50.000 km

auto- en motorindustrie en zijn zelfs in de elite van de racerij terug te vinden.


Vonkkwaliteit: *****
Levensduur: 40.000 km

 Denso IK16 Iridium power Bougie