Prins_Gas_Systems_Premises
 

Prins Autogassystemen B.V.

Prins is partner van SHV Gas, is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van alternatieve brandstofsystemen. Prins heeft een uitstekende reputatie verworven door haar OEM-klanten, importeurs in verschillende landen en retrofit klanten te voorzien van kostenefficiënte en innovatieve oplossingen voor een grote diversiteit aan motortypes.

In samenwerking met Keihin Corp. Japan, één van ’s werelds belangrijkste fabrikanten van OE brandstofsystemen, heeft Prins een high-tech sequentieel gas injectiesysteem (Prins VSI systeem) ontwikkeld, welke geschikt is voor zowel LPG (Liquid Petroleum Gas) als CNG (Compressed Natural Gas) applicaties.
 

Prins werkt nauw samen met haar klantenkring over de hele wereld om er zeker van te zijn dat alle systemen en componenten naadloos aansluiten op de nieuwste automotive ontwikkelingen.

Prins Autogassystemen B.V. is NEN-EN-ISO-9001:2008 gecertificeerd. Alle componenten worden in-house getest en voldoen aan EU-R67-01/R110/R115, CSA en EPA regelgeving. De belangrijkste componenten worden 100% C.O.P. getest voor verzending.

Prins is leverancier van systemen en componenten voor automotive, bus, HDV, industrieel en maritieme applicaties en heeft distributiekanalen in meer dan 50 landen gevestigd. Het enorme netwerk van toegewijde professionals is beschikbaar voor servicegerichte en technische ondersteuning.
 
Prins levert de volgende LPG-systemen:
Bepaalde automodellen vanaf het modeljaar 1995 kunnen als G3 worden ingebouwd met Prins.