prins_VSI-LPG_systeem

 

 

 

 

 

 

 

Prins VSI LPG systeem

 

VSI is een afkorting voor “Vapour Sequential Injection”. Het Prins VSI-LPG systeem is het meest geavanceerde LPG systeem dat op de markt verkrijgbaar is. Met het Prins VSI-LPG systeem is er geen verschil merkbaar tussen het rijden op benzine of op LPG.

Het Prins VSI-LPG systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Keihin Corp. Japan, één van ’s werelds grootste producenten van injectoren en brandstofsystemen, met een naam die staat voor OEM kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het Prins VSI-LPG systeem is volledig geïntegreerd door middel van het “master-slave” principe met de ECU van het voertuig, waardoor het systeem (E)OBD compatibel is. Hierdoor is er geen simulatie van het lambdasignaal noodzakelijk.

De belangrijkste componenten van het Prins VSI-LPG systeem zijn van OEM kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor LPG applicaties. Alle componenten voldoen aan de strengste regels en certificeringen. De installatie van de componenten is erg gemakkelijk dankzij het compacte ontwerp.

De speciaal ontwikkelde diagnosesoftware is uniek en maakt verfijnde afstelling van het Prins VSI-LPG systeem mogelijk. Daardoor zijn optimale prestaties en verminderde emissie uitstoot mogelijk.

Er zijn meerdere tanksituaties beschikbaar voor de opslag van het LPG.

PROFESSIONELE LPG G3 inbouw vanaf 1595,- klik hier

Bepaalde automodellen vanaf het modeljaar 1995 kunnen als G3 worden ingebouwd met Prins.